Proef het verschil bij Uw Slager Notenbomer!

Van harte welkom op de website van onze slagerij in Kollum! Een nieuwe en moderne slagerij van nu met de smaak en ambachtelijke kwaliteit van vroeger. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment vlees en vleesspecialiteiten, ambachtelijke worstsoorten, verse vleeswaren, gemaksproducten en meer. Door onze passie voor het vakmanschap en de vele eigengemaakte producten zijn kwaliteit, smaak en versheid gegarandeerd!

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Cornelis & Klasien Notenbomer

Eigen productie & worstmakerij

In onze eigen productie/worstmakerij maken wij de lekkerste worsten en vleeswaren. Allemaal bereid uit vers vlees, verse grondstoffen en specerijen. De ambachtelijke smaak van vroeger proeft u er in terug. Alles wat wij maken, maken wij met liefde voor het vak.

Hieronder een overzicht van onze eigengemaakte producten:

gekookte worst
rauwe rookworst
fijne leverworst
boerenleverworst  
grillworst
kipgrillworst
grillworst met kaas
boerenham
Zeeuws spek
erwtensoep
spareribs
nasi
eiersalade