(h)eerlijk vlees

Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager is continue bezig met de selectie van het beste en meest lekkere assortiment.

(Fries) Rundvlees

Dat wij trots zijn op ons rundvlees heeft u vast wel eens gemerkt. Onze runderen grazen op het Friese land en dat proeft u! Alleen de hoogste kwaliteit vrouwelijke runderen worden geslacht en vakkundig verwerkt tot een mals en eerlijk stukje vlees. Hierdoor weet u dat u bij ons altijd verzekerd bent van een veilig, vertrouwd en vooral lékker stukje rundvlees. 


Wanneer mogen we voor u een biefstukje afsnijden?

Lamsvlees

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malsheid en de ziltige, bijzondere smaak. Ons lamsvlees komt uit de Friese weide en dat proeft u! De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes.

Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden. Zo maakt u in een handomdraai een feestmaal.

Wij hebben voor u altijd vers Fries lamsvlees.

Kip & Gevogelte

Kip het meest veelzijdige stukje vlees!

Onze kip en gevogelte wordt aangeleverd door geselecteerde leveranciers uit de regio, die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bijzondere producten, wat dacht u van boerenscharrelkip? Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een gezond en verantwoord stukje kipvlees.

Ook voor uw gebraden kip kunt u bij ons terecht.

Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Uw Slager is dé vleeswarenspecialist

Veel van onze vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze, volgens beproefde recepturen in eigen keuken gemaakt. U proeft het verschil! Van gekookte ham tot rollade, van gebraden fricandeau tot malse rosbief en diverse soorten grillworst. De lekkerste vleeswaren voor op brood, als snack of bijvoorbeeld als voorgerecht. We snijden het graag vers voor u af, in de door u gewenste portie!

Onze vleeswaren

Uit de grill
Vers gegrild is het credo bij onze lekkere gegrilde vleeswaren, allemaal uit eigen keuken. Van diverse smakelijke rollades, malse rosbief tot de lekkerste grillworst en soorten Zeeuws spek. Alles wordt doorlopend vers voor u gegrild!

Uit eigen worstmakerij
Veel van onze producten worden vervaardigd in onze eigen worstmakerij. Natuurlijk met veel aandacht en vakmanschap. Friese droge worst, een begrip! Wij maken hem zelf, subtiel turf gerookt, met die echte Friese smaak! Die authentieke smaak vindt u ook in onze leverworst, grillworst en rookworst en Fries gerookt spek!

Vers van het mes
Een ruim assortiment lekker vers voor u afgesneden. Onze eigengemaakte achterham, maar ook buitenlandse specialiteiten als parma- of serranoham! Bij ons kunt u nog kiezen of u het dun of juist iets dikker gesneden wilt hebben!

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief
De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

 

Voordeelpakker

Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij Uw Slager bijzondere 'Voordeelpakkers'. Elke week stelt Uw Slager een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en lekker voordelig is!

Gemakkelijk, smaakvol & extra voordelig!
Het bereidingsgemak en de eerlijke prijs staan voorop. Daarnaast maakt Uw Slager met de Voordeelpakker vaak een bijzondere variant op een eenvoudig stukje vlees, door toevoeging van leuke en smaakvolle details. Kortom, snel en smaakvol genieten!

Uw Slager Notenbomer

Meester Andreaestraat 5
9291 MA Kollum
0511453125

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit